måndag 21 december 2009

Vinter Bilder!!









Snöa i dag!!

Haft en riktigt trevlig dag varit ute med Malin och lekt i snön :) nu blir det en myssig kväll med bra film, i morgon skall jag upp tidigt ska till vårdcentralen och kolla om jag är alargisk mot mjölk eller ej.
Ne nu ska jag vara social puss hej!


P.S saknar dig snygging!!!!

fredag 18 december 2009

Jul lov!!!!!

Tja nu är det änkligen lov!! en termin i BF det har gått så otroligt fort allting nyss var det sommar och strax är det julafton igen. Men nu när det är lov skall jag inte göra något mer en måsten och knappt det. Det känns gött att änkligen kunna stänga av alarmet och sova vidare! :)

min vecka har inte varit den bästa, och har inte visat mina bästa sidor och det har berört mina närmaste, och jag villa bara säga tack för att ni alltid stötar och finns trots att jag är så jobbig att man bara vill döda mig men det gör ni inte ni finns där Tack för det ÄLSKAR ER!!

Tack för en bra termin ser i framimot vårterminen :):) God natt puss tjao!!

söndag 13 december 2009

Lucia! :)

söndag igen och snart en ny vecka = en del prov framför sig eftersom det är sista veckan innan lov och eftersom jag har varit sjuk så ska jag göra dem denna veckan segt segt. Men det är väldigt gött att det bara är en vecka kvar sen är det lov!!

Det har varit en ganska lungn helg mycket pyssel hemma. Men jag även träffade Malin i går kväll vi kollade på lucia firandet på Donsö som var väldigt bra!! och det var en väldigt lyckad kväll med trevliga människor!!!

saknar dock snyggatse!!!!! hoppas på att jag får träffa dig snart!!

nu skall jag strax gå och kolla på när min syster är med i luciatåget mycket trevligt!
puss hej!!

fredag 11 december 2009

Nu är det en vecka kvar till lov!!!!!

Hej! har haft dåligt med att lägga in nytt inlägg men eftersom det är fredag så känns det som man har lite tid över, haft en seg vecka bara väntat på att det ska bli fradag för att få andas ut från alla måsten en stund nu. Jag är väldigt glad jag köpte min klocka i dag som jag ska få i julklapp eftersom att jag ska få den jag ville ha :) jätte nujd med den! orkar knappt vänta tills jul lite segt att jag inte får använda den en, men det är väl för att jag ska ha något att se fram i mot :D

Har haft att svårt att vara uppdaterad hur det gått för frölunda nu det senaste men jag ska allt hålla det uppdaterat efter jul då när det börjar närma sig slutspel :D

Nu snart blir det idol och Vinner inte Erik så har Sverige ingen musik smak!!!
Hoppas för övrigt er alla en trevlig lucia helg! :)
//tjao :)

måndag 7 december 2009

Två veckor kvar i dag till lov!!!

Tja! varit en bra dag bara för att livräddningen gick bra tränings värk kommer antagligen men det är det värt nu när jag klarade den är jätte glad för det!!! men det är dock mindre kul att jag saknar snyggast!!! Tack en gång för en grymmt myssig helg!! nu blir det att plugga och vara lite social tjao!

söndag 6 december 2009

Seg lång Söndag!!

Söndag igen har haft en av dem bästa helgerna på länge haft en jätte mysig trevlig helg!! vet inte riktigt vad jag ska säga det känns bättre en vad det gjort på länge! förutom att jag ska livrädda i mon får panik bara jag tänker på det. Men jag hoppas och tror att det kommer gå bra!!

Frölunda spelade hemma i går och mot Timrå matchen slutade dock 3-3 och det inebar att dem tappade poäng. Men det är bara att ta nya tag och hoppas på att det kommer gå bra när dem gästas av Luleå den 8 december på (tisdag).

ha det gött puss hej!!

fredag 4 december 2009

Fredag = Helg!

Haloj! ennu en vecka gott och nu kan man andas ut för en liten stund för att ta veckan som kommer med storm steg! nog om det, det har varit en väldigt bra dag jag har fått köpt alla julklappar utom en men jag är lite osäker på den så den får vänta lite. Men det känns väldigt bra :) va på stan och köpte det sista med sällskapet Emmy, Joline, Celine och Maria det han dock inte bli så länge i eftersom mina båtar passar dåligt, men det var kul det lilla det blev :)

Frölunda spelade 2-2 mot Rögle spelade borta, men det är bara att ta nya tag på lördag mot Timrå hemma hoppas hoppas det går bra för er nu!!!

Nu blir det hoppa i säng god natt!!! ;)

P.S ha en bra helg!!!

onsdag 2 december 2009

kul kul :)

oj oj dagen börja bra med sovmorgon och började inte fören klockan 11.10 det inebar att jag åkte med nio båten väldigt gött!! :) heheh dagen kunde inte bli flummigare en vad den var i dag XD att så lite tråkigt kan bli så roligt, konstigt konstigt! nu skall jag slå inte lite julklappar och sedan ducha och sova :) tjao

haha kul kul men vad som va kul spela ingen roll kul va det XD

tisdag 1 december 2009

Gött Frölunda!!!


En seg början men slutade med 6-1 mot södertälje riktigt bra jobbat!!!! synd att jag inte kunde se den lajv bara. riktigt bra jobbat till Tomi Kallio och Niklas Andersson båda grymmt bra spelare!!! Kallio på bilden för den som inte vet :) och han är den bästa spelaren tycker jag!!! otroligt bra!!! på ryggen har han nummer 71! och allmänt bäst!! kysss!